Het neerzetten van een nieuwe webshop is veel werk. En dan moeten er ook nog lekker leesbare, zoekmachinevriendelijke teksten in. Roep ons mediateam in voor deskundige hulp bij het (her)schrijven.

Search Engine Optimization

Wij bieden regelmatig ondersteuning aan ondernemers bij het verzamelen, schrijven en online plaatsen van content volgens de modernste SEO-richtlijnen. Met pakkende koppen, een logische opbouw en de juiste call-to-actions zorgen we voor een goed vindbare website in de zoekmachines. Bij de ranking in Google speelt de techniek, de populariteit én de content namelijk een grote rol. 

Hoe pakken we dit aan?

Het liefste maken wij een persoonlijke afspraak met jou om samen te bepalen wat de belangrijkste product- en webpagina's zijn. Dit is voor elke organisatie en in elke branche natuurlijk net weer anders, maar achtergrondinformatie over jouw bedrijf en de klantenservice mogen wat ons betreft niet ontbreken. Daarna gaan we aan de slag met een zoekwoordenonderzoek, schrijven we de teksten, vullen we de website en kan hij na jouw akkoord de lucht in.

Meer informatie

Je bent van harte welkom voor een kennismaking op Veenderveld 76 in Roelofarendsveen. Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.