Serviceabonnementen

Omdat een website nu eenmaal een belangrijk marketinginstrument is, wil je dat deze altijd, snel en veilig te benaderen is. Maak gebruik van onze serviceabonnementen.

Onderhoud van jouw website

Ons mediateam levert je natuurlijk een mooie en veilige website die volledig voldoet aan de eisen van dit moment. Technieken verbeteren en gebruikers bezoeken een website steeds weer op nieuwere devices. Je wilt er zeker van zijn dat jouw visitekaartje continu bereikbaar, snel en veilig is en dat hij aantrekkelijk en actueel blijft voor de doelgroep.

Serviceabonnement ExpressionEngine

 BasisZorgeloosVooruitziend24x7
Updates    
Installatie van patches en updates1 x per kwartaal1 x per kwartaal1 x per maand1 x per maand
Installatie van upgradesGeen1 x per kwartaal1 x per kwartaal1 x per maand
Script updatesGeen1 x per kwartaal1 x per kwartaal1 x per maand
BrowsercompatibiliteitGeenGeen1 x per kwartaal1 x per maand
Support    
Gebruikersvragen CMSJa, beperktJaJaJa
Ondersteuning bij aanpassingen in de contentNeeJaJaJa
Evaluatiebezoek 1 x per jaarJaJaJaJa
24x7 ondersteuning bij storingenNeeNeeNeeJa
Content    
Grafische controle 1 x per kwartaalNeeJaJaJa
Screening tekstenNeeNeeJaJa
Advies over de content van de websiteNeeNeeJaJa
Vindbaarheid    
Technische optimalisatie van de websiteNeeNeeJaJa
Quickscan met adviesNeeNeeJaJa
Google Analytics-analyseNeeJaJaJa
Prijs per maand€ 37,50€ 85€ 149,50€ 202,50

Serviceabonnement Wordpress

Om de veiligheid van jouw website te garanderen, raden wij aan het systeem regelmatig te updaten. Speciaal hiervoor hebben wij een serviceovereenkomst in het leven geroepen. Vanaf € 5 per maand exclusief btw is jouw site veilig en up-to-date. Informeer naar de prijs die op jouw Wordpress-website van toepassing is.

Onze voorwaarden

  • Een serviceabonnement berekenen wij per kwartaal en wordt automatisch verlengd. Het abonnement is per maand opzegbaar.
  • Onze abonnementsprijzen zijn gebaseerd op het aantal verwachte benodigde uren. Je ontvangt van ons een aparte offerte voor de werkzaamheden die buiten de overeenkomst vallen. Wij behouden ons het recht voor een overeenkomst te beëindigen of in goed overleg aan te passen indien er structureel veel meer uren benodigd zijn. 
  • Een 24x7-serviceovereenkomst kun je alleen afsluiten in combinatie met een hostingpakket bij Verdel ICT & Media. Hostingproblemen lossen wij graag voor je op in combinatie met een 24x7 SLA op het hostingproduct.