Hosting en domeinregistratie

Naast de ontwikkeling van jouw complete website verzorgen wij ook met plezier de hosting en domeinnaamregistratie. Zo heb je alles onder één dak geregeld, wel zo efficiënt. Om snelheid, veiligheid en beschikbaarheid te garanderen werken wij samen met zeer betrouwbare partners.

Webhosting met clustertechnologie

Waar je met gewone hosting alleen data parkeert, is webhosting met clustertechnologie echt een sprong vooruit. Door een ver bovengemiddelde snelheid en stabiliteit stijgt jouw website niet alleen in rating maar ook in ranking. De overige voordelen: de site is altijd bereikbaar, onbeperkt schaalbaar en verkeerspieken vormen geen probleem. De clustertechnologie is overigens al vanaf € 10,95 exclusief btw per maand voor jou beschikbaar. 

Veilig en vindbaar met SSL

Elke professionele website heeft sindskort een SSL-certificaat nodig; een encryptie tussen browser en server die ervoor zorgt dat gevoelige gegevens versleuteld zijn. Je herkent het aan de ‘https’ in de url. De privacywetgeving stelt dat je als website-eigenaar verantwoording draagt voor de beveiliging van persoonlijke gegevens. Wij kijken graag met jou mee naar de beste oplossing om de website veiliger én beter vindbaar te maken.

Domeinregistratie

Wil je een domein vastleggen zonder hostingpakket? Dat kan! We kunnen domeinen met alle reguliere extensies vastleggen. Overigens is het niet zo dat je uitsluitend een registratie krijgt; je kunt de domeinnaam ook doorsturen via server alias, DNS, redirect of forward. Ook zijn er 100 forward e-mailadressen inbegrepen. Vraag ons naar de voorwaarden, ook omtrent de meer exotische extensies.

Meer informatie

Meer weten over hosting- en domeinregistratie? Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.