SEO zorgt ervoor dat jouw website, zonder advertentiekosten te betalen, in Google of andere zoekmachines beter vindbaar is. Goede content is hierbij van groot belang.

Raak jij de juiste snaar?

Bij het maken van teksten voor online gebruik is het de kunst om zowel prikkelend als zoekmachinevriendelijk te schrijven. We helpen jou bij het verzamelen, interviewen van medewerkers of klanten, schrijven, redigeren en publiceren van de content. De teksten die wij maken zijn kort, krachtig, doelgroepgericht, netjes opgebouwd en vindbaar geschreven volgens de nieuwste Google-richtlijnen. 

Het oog wil ook wat

Wanneer jouw foto's en video's er niet professioneel genoeg uitzien, surft een klant (in spe) liever even verder. We bekijken en delen visuele informatie niet alleen vaker, maar nemen het ook 600.000 keer sneller op dan tekst! Dat maakt deze twee zaken echt iets om rekening mee te houden.

Fotografie

Passend, rechtenvrij, mooi en persoonlijk beeldmateriaal is onontbeerlijk voor een website. Ondersteuning nodig bij fotografie of de aanschaf van beeld op een stockwebsite? Bel ons mediateam gerust.

Video

Er komt op internet zoveel informatie op je af; een animatiefilmpje of video brengt een ingewikkelde boodschap net even wat leuker. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie

We helpen je graag uit de brand! Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.