CMS-website

Zelf een foto wijzigen of pagina toevoegen... Met een website gebouwd in een Content Management Systeem heb jij de touwtjes in handen. Dat is als ondernemer wel zo prettig. Een CMS is snel, vindbaar, gebruikersvriendelijk en flexibel. Lees meer over onze twee favoriete systemen.

ExpressionEngine

ExpressionEngine is een modern CMS dat zeer vriendelijk is in het gebruik. Wij zijn fan! Door de grote ontwerpvrijheid en een uitgebreid assortiment modules maken we jouw website helemaal op maat. We zetten hem ook slim op. Op deze manier hoef je bij een aanpassing niet na te denken over opmaak of positie van de elementen. Bekijk de tutorials waarin we je stapsgewijs uitleg geven.

Wordpress

Wordpress is een open source systeem dat aan de lopende band wordt verbeterd. Het is een van de meestgebruikte CMS-systemen, vaak ingezet door bloggers. Wij raden je dit vooral aan wanneer je zoekt naar een krachtige en minder uitgebreide website. Ook hier heb je amper technische kennis nodig als je een aanpassing doet in tekst en beeld.

Meer informatie

Laat je inspireren door onze succesverhalen en maak kennis met het mediateam. Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.