Ans geeft je website glans

@ns is de schoonmaakster van je website. Ze gaat grondig te werk en pakt gestructureerd alle onderdelen aan. De website wordt naar wens per week, maand of kwartaal bijgepoetst op techniek, functionaliteit, vormgeving, content en vindbaarheid. Hierdoor blijft de website niet alleen mooi schoon, maar blijven de bezoekers ook komen. Het is tenslotte altijd netjes en er is regelmatig nieuwe inhoud.

Inhoud

@ns leest teksten, bekijkt plaatjes en zorgt voor verversing hiervan, zodat de website blijft leven, de zoekmachines blijven indexeren en (potentiële) klanten regelmatig terugkomen. Ook kijkt ze naar eventuele Google Adwords-campagnes en of deze wellicht aangepast moeten worden.

Vorm

@ns checkt of de website er optimaal uit ziet in verschillende browsers, op verschillende apparaten en in verschillende lichtvallen. Ook kijkt ze of het bedoelde concept van de website nog goed wordt gevolgd.

Techniek

Daarbij beoordeelt ze of de techniek achter de website naar behoren werkt. Kunnen de zoekmachines de site nog indexeren? Zijn er updates nodig voor gebruikte technieken? Moet het CMS een upgrade krijgen? Werkt Google Analytics zoals het hoort? Wat zeggen de cijfers?

Meer informatie

Doordat @ns efficiënt te werk gaat, doet ze dat snel en goedkoop. Daarbij kun je zelf aangeven aan welke onderdelen ze extra aandacht moet besteden. Wil je de béste zorg voor je website? Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail