Bij Verdel verzorgen we jouw website van idee tot livegang. Maar ook daarna laten we je niet in de steek en helpen we je bij het onderhoud. We bieden voor elk budget een passende oplossing. Lees snel verder.

Je bent toe aan een nieuwe website. De huidige versie is al wat ouder, niet responsive, scoort matig in Google of je bent net een bedrijf gestart. We begeleiden jou van A tot Z. We zetten eerst de uitgangspunten op papier, maken een stijlvol design, verzorgen de bouw en helpen je met de contentcreatie. Op deze manier is jouw site compleet verzorgd door één partij. Wel zo efficiënt! Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.

 1. Mediasafari

  Regelmatig krijgt ons team klanten op bezoek die 'iets' willen doen met media. Je website vernieuwen, toch van start met die webwinkel of aan de slag met social media? Begin met een mediasafari.

  Lees verder

 2. CMS-website

  Zelf een foto wijzigen of pagina toevoegen... Met een website gebouwd in een Content Management Systeem heb jij de touwtjes in handen. Dat is als ondernemer wel zo prettig.

  Lees verder

 3. Responsive webdesign

  Je hoort het webontwikkelaars vaak zeggen: 'het is een responsive design'. Superbelangrijk, want door deze techniek creëer je op vrijwel elk digitaal apparaat een optimale online ervaring. 

  Lees verder

 4. Contentcreatie

  SEO zorgt ervoor dat jouw website, zonder advertentiekosten te betalen, in Google of andere zoekmachines beter vindbaar is. Goede content is hierbij van groot belang.

  Lees verder

 5. Vindbare webteksten

  De juiste snaar raken bij een websitebezoeker én voldoen aan de nieuwste Google-eisen... het is een kunst. Ons mediateam helpt je met plezier bij het (her)schrijven.

  Lees verder

 6. Ontwerp

  Naast het ontwerp van sites en shops kun je bij het mediateam van Verdel aankloppen voor de DTP en vormgeving van allerlei andere online en offline producten. Benieuwd? Lees snel verder.

  Lees verder

 7. Hosting en domeinregistratie

  Naast de ontwikkeling van jouw complete website verzorgen wij ook met plezier de hosting en domeinnaamregistratie. Zo heb je alles onder één dak geregeld, wel zo efficiënt.

  Lees verder

 8. Serviceabonnementen

  Omdat een website nu eenmaal een belangrijk marketinginstrument is, wil je dat deze altijd, snel en veilig te benaderen is. Maak gebruik van onze serviceabonnementen.

  Lees verder

 9. Ans geeft je website glans

  @ns is de schoonmaakster van je website. Ze gaat grondig te werk en pakt gestructureerd alle onderdelen aan. De website wordt naar wens per week, maand of kwartaal bijgepoetst.

  Lees verder