Heb je een specifieke wens die met bestaande software niet kan worden ingewilligd? Je kunt bij Verdel ICT & Media terecht voor een webapplicatie op maat. Geen vraag is ons te gek.

Als je een centraal punt wilt creëren om informatie met collega's te delen, is een bedrijfsintranet heel geschikt. Of ben je op zoek naar een rapportagetool, databasekoppeling of e-learningsysteem? Wij maken voor jou een maatwerkapplicatie of schrijven nieuwe software, veelal met framework Microsoft .NET. Leg jouw vraagstuk aan ons voor en we doen je een goed voorstel. Eentje die op termijn kosten bespaart en naadloos aansluit op jouw bedrijfsprocessen. Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.

  1. Intranet

    Een bedrijfsintranet is bijzonder geschikt voor het optimaliseren van jouw interne communicatie. Je kunt het bijvoorbeeld inzetten voor het publiceren en delen van belangrijk nieuws.

    Lees verder

  2. Mobiele app

    Het gebruik van internet en applicaties op smartphones blijft explosief stijgen. Wil je jouw klanten bedienen via een mobiele site of app op maat? We vertellen je wat we voor je kunnen betekenen.

    Lees verder