Media

Verbeter jouw online presentatie

Wat zijn je doelen? Wie is jouw klant? Waar helpen wij jou als ondernemer op mediagebied daadwerkelijk mee vooruit? Een helder plan, een mooi ontwerp, de technische ontwikkeling of het dagelijks onderhoud van een applicatie, website, winkelsysteem of Instagrampagina. Bij ons kun je terecht voor de verbetering van jouw online presentatie in de breedste zin van het woord. Selecteer het thema van jouw keuze en zie direct wat wij in huis hebben.

 1. Applicaties op maat

  Heb je een specifieke wens die met bestaande software niet kan worden ingewilligd? Je kunt bij Verdel ICT & Media terecht voor een webapplicatie op maat. Geen vraag is ons te gek.

  Lees verder

 2. Complete websites

  Bij Verdel verzorgen we jouw website van idee tot livegang. Maar ook daarna laten we je niet in de steek en helpen we je bij het onderhoud. We bieden voor elk budget een passende oplossing. Lees snel verder.

  Lees verder

 3. Online communicatie

  Heb je onvoldoende capaciteit, tijd of kennis voor die online communicatieklus? Onze enthousiaste experts staan te popelen om jou te adviseren of (tijdelijk) extra handjes te bieden bij de uitvoering.

  Lees verder

 4. E-commerce

  Wij zijn specialist in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van jouw professionele webshop op maat. Dit doen we met bewezen winkelplatformen. Benieuwd naar onze aanpak?

  Lees verder

Maak kennis met onze experts

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.