Uitbreidingen

Buiten de reguliere SnelStart pakketten om, bieden we bij Verdel ook nog twee uitbreidingsmogelijkheden op de administratiesoftware.

inControle

Op ieder moment inzicht in jouw bedrijfsprocessen en exact weten wat er gebeurt? Het is mogelijk met inControle. Deze uitbreiding van SnelStart op het pakket inZicht geeft je nog meer mogelijkheden om jouw boekhouding en voorraadbeheer vergaand te automatiseren en naar eigen wens in te richten. Het pakket kost je € 50 ex. btw per maand.

Kassa

Het tellen van kassa's en het verwerken van kasstaten is vaak een flinke klus. Dankzij SnelStart Kassa heb je geen dubbel werk meer. Kasstaten worden automatisch verwerkt in de financiële administratie en omzet en btw worden automatisch berekend. Wel zo makkelijk! SnelStart Kassa is als uitbreiding beschikbaar voor de pakketten inStap, inKaart, inBalans en inZicht voor slechts € 7,50 ex. btw per maand.

Meer informatie

Neem bij vragen of meer informatie over de uitbreidingsopties inControle of Kassa contact met ons op via (071) 331 01 84 of info@verdel.nl.