Training en advies

Handige tools zijn natuurlijk fantastisch, maar uiteindelijk moet jouw team wel weten hoe ze ermee moeten werken. Je kunt bij ons daarom terecht voor maatwerktrainingen en advies voor gebruikers.

Werkplekbegeleiding

Heb je SnelStart al in gebruik, maar benut je nog lang niet alle mogelijkheden? Of start er een nieuwe medewerker en wil je die direct op de juiste manier aan de slag laten gaan? Wij faciliteren in een geduldige werkplekbegeleider, die voor een goede start of net dat stukje extra instructie zorgt. Op die manier haal je het maximale uit de pakketten en uit je team. Je betaalt ons uitsluitend de begeleidingsuren.

Training op locatie

Wij beschikken over 10 notebooks waarmee we klassikaal instructie kunnen geven bij jou op locatie. Op die manier kun je een vliegende start beleven wanneer je aan de slag gaat met SnelStart óf het team een nieuwe module op de juiste manier wil laten gebruiken. Natuurlijk kan de training ook plaatsvinden in onze trainingsruimte in Roelofarendsveen.

Meer informatie

Direct een training plannen of heb je vragen? Neem contact met ons op via (071) 331 01 84 of info@verdel.nl. We staan je graag te woord.