SnelStart maatwerk

Wil je Microsoft PowerBI koppelen aan SnelStart en op een klantenportaal ontsluiten met order- en prijsinformatie? Of jouw telefoniegegevens koppelen aan het boekhoudprogramma? Er is heel veel mogelijk. Laat ons je bijpraten over de maatwerkmogelijkheden van SnelStart.

Ontwikkelen in eigen huis

Wij zijn niet alleen heel goed met SnelStart, maar ontwikkelen ook maatwerkoplossingen die naadloos samenwerken met SnelStart. Wij beschikken over een team ontwikkelaars én softwarearchitecten die op basis van C#/.NET de mooiste oplossingen maken. Daag ons uit met jouw vraagstuk!

Mogelijkheden met Microsoft 365

Veel van onze klanten combineren SnelStart met Microsoft 365. Een prettig paar, want juist gebruik van de twee kan je enorm veel werk schelen. Wij laten je graag zien welke taken je het best kunt uitvoeren in welk pakket en stemmen ze volledig op elkaar af.

Meer informatie

Wellicht heb je al langere tijd een oplossing met SnelStart in gedachten die niet eerder mogelijk bleek. Wij gaan graag met je om tafel om jouw wensen te bespreken. Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.