Eenvoudig en zeer compleet je offertes, orders, facturen en administratie geregeld. Kies SnelStart als stabiele en flexibele basis en laat ons je helpen om het als een maatpak in je bedrijfsvoering te implementeren.

Een goede administratieve basis is een must voor een succesvolle bedrijfsvoering. Bij Verdel werken we al meer dan 15 jaar met SnelStart. Daarnaast adviseren en implementeren we de software bij grote én kleine klanten. Dit doen we samen met onze partner DKG. Ontdek de mogelijkheden of laat je persoonlijk door ons bijpraten. Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.

 1. SnelStart pakketten

  Welk SnelStart-pakket past het beste bij jou en jouw onderneming? Vergelijk de pakketten en maak direct de juiste keuze. Vanaf € 10 per maand kun je al aan de slag.

  Lees verder

 2. Koppelingen

  Samen met Snelkoppeling.eu bieden we een groot aantal modules die bijvoorbeeld jouw webshop koppelen aan SnelStart of voorraadbeheer vereenvoudigen. 

  Lees verder

 3. Uitbreidingen

  Buiten de reguliere SnelStart pakketten om, bieden we bij Verdel ook nog twee uitbreidingsmogelijkheden. Lees meer over SnelStart inControle en Kassa.

  Lees verder

 4. SnelStart maatwerk

  Wil je jouw telefoniegegevens koppelen aan SnelStart? Of ben je op zoek naar een andere maatwerkoplossing? De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Lees verder

 5. Training en advies

  Handige tools zijn natuurlijk fantastisch, maar uiteindelijk moet jouw team wel weten hoe ze ermee moeten werken. Wij geven maatwerktrainingen en advies.

  Lees verder