Microsoft Azure

Dankzij de komst van Azure zijn diverse slimme computingservices, zoals servers, opslag, databases, netwerkfuncties, software en analysefuncties, beschikbaar via de cloud. Bij Verdel zijn we fan van deze set cloudservices die constant blijft groeien en de oplossing biedt voor al jouw zakelijke uitdagingen. Azure is makkelijk schaalbaar en je betaalt alleen voor de services die je gebruikt. 

Wat zijn de voordelen van Azure?

Kostenbesparend

Dankzij Azure heb je niet meer te maken met kosten voor de aanschaf van hardware en software. Daarnaast is het opzetten en beheren van on-site datacenters en de ICT-experts die deze infrastuctuur moeten beheren, verleden tijd.

Snel

De Azure cloud computingservice wordt op aanvraag geleverd, waardoor grote aantallen devices binnen no-time kunnen worden ingericht. Ook kun je op ieder gewenst moment beschikken over extra rekenkracht of ruimte, het wachten op extra schijven is niet langer nodig.

Flexibele schaalaanpassingen

Meer of minder rekenkracht, opslag of brandbreedte? Met Azure worden deze elementen afgesteld op de behoefte van dat moment en vanaf de juiste geografische locatie.

Productiviteit

On-site datacenters vereisen veel tijd en arbeid. Denk aan hardware dat moet worden ingesteld en softwarepatches die geinstalleerd moeten worden. Azure maakt (veel van) deze taken overbodig. 

Constante prestaties

De Azure cloudcomputingservice wordt op een wereldwijd netwerk van beveiligde datacenters uitgevoerd, welke regelmatig worden bijgewerkt naar de nieuwste, snelle computinghardware. 

Up-to-date beveiliging

Azure biedt een uitgebreid scala aan beveiliingsmogelijkheden, beleidsregels en technologieen die ervoor zorgen dat jouw data, apps en infrastructuur in goede handen zijn.

Oplossingen

Het Microsoft Azure-platform kent talloze services en oplossingen en is continu in ontwikkeling. Creëer veilige en schaalbare e-commerce-oplossingen, neem onderbouwde beslissingen op basis van de analyse van big data, bescherm je gegevens, archiveer en maak back-ups van jouw data. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk alle oplossingen.

Waarom Microsoft Azure via Verdel?

  • Als officieel Microsoft-partner voorzien onze Nederlandse experts jou van een professioneel advies op maat.
  • Zowel telefonisch als in het Verdel Expert Center kun je zes dagen per week terecht voor support.
  • Wij zorgen niet alleen simpelweg voor de installatie, maar ook voor (hulp bij) inrichting van de cloudservices.

Meer informatie

Klein, groot, oud of nieuw. Microsoft Azure is geschikt voor ieder bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo of meer informatie via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.