Compleet Ontzorgde Werkplek

Ben je een zzp'er of MKB-ondernemer met 1, 2 of 3 flexibele werkplekken? En wil je graag gebruikmaken van professionele faciliteiten tegen een gunstig tarief? Check de Compleet Ontzorgde Werkplek van Verdel ICT & Media! Dit is een unieke cloudoplossing voor al jouw ICT-behoeften met een vaste prijs per gebruiker per maand. Lees hierna hoe het werkt en plaats direct jouw bestelling. Een van onze medewerkers neemt daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Wat zijn de voordelen?

Je bent volledig ontzorgd, gaat geen langetermijnverplichtingen aan en kunt groeien en krimpen met de faciliteiten zo snel en zo vaak als je wilt. Het is een locatieonafhankelijke high-end oplossing met de snelle en goede service die je van jouw regionale ICT- en mediapartner mag verwachten. Met de Compleet Ontzorgde Werkplek kun je bellen, mailen, agenda's en contacten beheren, data opslaan in de cloud en werken met alle collega's in dezelfde omgeving. Betrouwbaar, schaalbaar, helder en betaalbaar!

De inhoud van de pakketten:

•  Pakket Medium: e-mail, agenda en contacten, data, service. Vanaf € 24,90 per maand.
•  Pakket Large: e-mail, agenda en contacten, data, service, devicemanagement. Vanaf € 29,90 per maand.
•  Pakket XL: e-mail, agenda en contacten, data, service, devicemanagement, telefonie. Vanaf € 46,90 per maand.

Lees de extra toelichting over de afzonderlijke pakketonderdelen en bekijk de algemene voorwaarden. Vragen? Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.