Managed Device

Met de complete cloudoplossing Verdel Managed Device monitoren we werkplekken en servers 24 uur per dag. Zo heb je altijd helder inzicht in de prestaties van jouw apparatuur en grijpen we tijdig in als dat nodig is. Je logt eenvoudig in op het dashboard voor controle, bediening en de uitdraai van handige rapportages. Uiteraard kun je dit ook door onze experts laten doen.

Werkplek- en devicemonitoring

Bij werkplek- en devicemonitoring managen we kortgezegd jouw apparatuur. Er zijn verschillende modules beschikbaar met een update-interval van één uur. Denk bijvoorbeeld aan modules voor het: blokkeren van mobiele apparatuur op afstand, inventariseren en bijhouden van hard- en software(updates), checken van beschikbare schijfruimte, mislukte logins en back-ups. Ook hebben we een antivirusoplossing en een tool voor het blokkeren van ongewenste of gevaarlijke websites. 

Servermonitoring

In de meest gunstige situatie houdt een ICT-beheerder jouw server continu in de gaten, zodat hij of zij proactief kan handelen bij een (aankomende) storing. Hetzelfde resultaat behaal je door Managed Device in te schakelen via Verdel. Dit geavanceerde systeem monitort het netwerk 24x7 vanaf afstand. Het geeft waarschuwingen bij dreigende problemen en alarmeert beheerders en contactpersonen bij een calamiteit. Tijdens kantooruren controleert onze Supportdesk het systeem actief via grote schermen. Het programma is volledig op maat in te richten, maar standaard doen we dagelijks een back-up en checken we de:

  • beschikbaarheid van de server;
  • ontwikkeling van schijfruimte, het geheugen- en processorgebruik;
  • beschikbaarheid van de internetverbinding en bandbreedteontwikkeling;
  • aanwezigheid en het functioneren van hardware middels tests;
  • algehele 'gezondheid' van het systeem.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden en de kosten van Verdel Managed Device voor jouw onderneming? Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.