Back-up

Data is waarschijnlijk jouw grootste kapitaal, dus wees er zuinig op. Met de back-upoplossingen van Verdel stel je gegevens automatisch veilig en dat geeft een prettig gevoel.

Online back-up

Wij adviseren je belangrijke bestanden, e-mails en databases altijd buiten jouw netwerk op te slaan. Met een online back-up gebeurt dit veilig en automatisch wanneer en hoe vaak jij dat wilt. Bedrijfskritische data gaat niet meer verloren en is beschermd tegen brand, diefstal en waterschade. Het is mogelijk om jouw werkplek, complete serveromgeving of alles wat in Microsoft 365 staat te back-uppen.

Veeam back-up en replicatie

Veaam biedt moderne dataprotectie en zeer efficiënte, snelle back-ups. De software maakt optimaal gebruik van virtualisatie, waardoor we bij een storing of calamiteit in slechts minuten een complete omgeving kunnen terugplaatsen. Creëer als ondernemer optimale grip op jouw back-up en beveilig jouw infrastructuur met deze krachtige oplossing. 

Managed back-up

Wil je er 100% zeker van zijn dat jouw back-up naar behoren werkt? Met onze managed back-upoplossing checken we dagelijks of de kopie naar behoren werkt en controleren we periodiek of de bestanden in de back-up in orde zijn.

Meer informatie

Je kunt bij ons terecht voor aankoop, advies en implementatie van deze diensten. Advies krijgen waar je blij van wordt? Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.