Digitaal en doelgroepgericht presenteren met de nieuwste tools, daarvoor zit je bij ons helemaal goed. Maar weet je ook dat onze experts complete bedrijfspresentaties maken? 

Het digitale schoolbord is zowel op scholen als in het bedrijfsleven erg populair. Het maakt lessen nét even wat uitdagender. Wil je jouw doelgroep op een bepaalde plek en op een specifiek moment aanspreken, dan raden wij je een narrowcastingoplossing aan. Niet alleen zorgen we voor vakkundige montage en bekabeling, maar we maken ook nog een dynamische (bedrijfs)presentatie voor je. Kijk rond voor de mogelijkheden en laat het weten als je vragen hebt. Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.

 1. Digitale schoolborden

  Het gebruik van digitale borden is zowel in onderwijsland als in het bedrijfsleven erg populair. Wij hebben met name in het onderwijs veel ervaring opgedaan met verschillende fabrikanten.

  Lees verder

 2. Bedrijfspresentatie

  Nog belangrijker dan de tool die je gebruikt, is natuurlijk de presentatie zelf. Kom uitstekend voor de dag met een mooie en krachtige PowerPoint, Prezi of Sway!

  Lees verder

 3. Montage multimedia

  Wij voorzien jou graag in een totaaloplossing. Naast de installatie van bedrijfsnetwerken en levering van hard- en software, voeren we ook bekabelings- en montagewerkzaamheden uit.

  Lees verder