Wireless oplossingen

Een betrouwbaar wifinetwerk is tegenwoordig een must. Bij Verdel ben je aan het juiste adres voor aanleg, optimalisatie en onderhoud van jouw draadloze netwerk. Lees meer over onze wireless oplossingen. 

Site survey

Om te zorgen voor een goed werkende draadloze oplossing, is een site survey een must. Met deze meting bepaalt één van onze wifi-experts de positionering en de hoeveelheid van de benodigde access points. We kijken hierbij direct of de aanwezige internetaansluiting voldoende is en controleren eventuele storingsbronnen in de directe omgeving.

Cloud management

Na plaatsing van de access points zijn deze via de cloud op afstand te beheren. Vanwege de grote betrouwbaarheid en veiligheid adviseren wij het cloudsysteem van het gerenommeerde merk Ruckus. Hiermee worden de acces points via de cloud geautomatiseerd voorzien van snelheids- en veiligheidsupdates. Ook geeft dit systeem een overzicht van de snelheid van het netwerk, de verbonden apparatuur en eventuele dreigingen van buitenaf.

Managed wireless

Wil je 100% zeker zijn van een storingsvrij en snel draadloos netwerk? Kies dan voor de managed wireless-oplossing van Verdel. Hierbij wordt jouw draadloze omgeving continu gemonitord, is er live monitoring tijdens kantoortijden en pro-actief beheer bij storingen of misbruik.

Meer informatie

Meer weten over onze wireless oplossingen? Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail