Ruckus wireless

Sinds 2004 zet Ruckus de wifimarkt op zijn kop met haar smartproducten. Ruckus is de specialist op dit gebied en ontwikkelde een zeer bedrijfszekere oplossing. Lees er meer over.

Partnership

Verdel ICT & Media is officieel Ruckus-partner. Door de groeiende behoefte van onze klanten om overal in het bedrijfsgebouw te beschikken over betrouwbare en snelle toegang tot het netwerk, waren wij op zoek naar dé leverancier op dit vlak. Ruckus heeft onze collega’s versteld doen staan van het bereik, de betrouwbaarheid en de eenvoud van het beheer. Ruckus levert professionele oplossingen vanaf het stand alone accesspoint tot high-end draadloze netwerken voor grote organisaties.

De voordelen?

Het ZoneFlex-systeem van Ruckus zorgt ervoor dat het netwerk kan bestaan uit vele accesspoints welke je vanuit één beheermodule beheert. Het bereik van de oplossing is krachtig en stabiel. Andere voordelen:

  • Beste performance: dankzij technieken als ChannelFly en BeamFlex ontwijken de accesspoints automatisch WLAN-interferentie. Dit zorgt altijd en overal voor de beste wifiperformance.
  • Eenvoudige implementatie:  ZoneFlex is volledig meshable, gemakkelijk en snel te installeren, te configureren en uit te breiden. Zelfs zonder het aanleggen van bekabeling kun je een goed dekkend netwerk realiseren.
  • Voordelig: Ruckus biedt meer features en functionaliteiten ten opzichte van andere fabrikanten, terwijl er voor een netwerk vaak minder accesspoints benodigd zijn.

Meer informatie

Meer weten over Ruckus wireless? Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail. Bekijk ook: www.ruckus.nl.