Voor bijna elke organisatie is het van groot belang: een infrastructuur waar je blind op kunt vertrouwen. Wij regelen het. Of je nu zzp'er bent of een multinational runt.

Van ADSL tot glasvezel; wij hebben een passende aansluiting voor iedere onderneming. Of je nu alleen werkt of met honderd werknemers. Heb jij voor jouw bedrijf deskundig advies nodig over de aanleg en/of de optimalisatie van het draadloze wifinetwerk? Je regelt het binnen een handomdraai bij jouw regionale ICT-leverancier uit Roelofarendsveen. Bekijk onze professionele en bedrijfszekere oplossingen. Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.

  1. Wireless oplossingen

    Sinds 2004 zet Ruckus de wifimarkt op zijn kop met haar smartproducten. Ruckus is de specialist op dit gebied en ontwikkelde een zeer bedrijfszekere oplossing. Lees er meer over.

    Lees verder

  2. Zakelijk internet

    Regel een internetverbinding via jouw regionale ICT-leverancier en je hoeft je nergens zorgen meer over te maken. Van ADSL tot een glasvezelverbinding; alles is mogelijk bij Verdel ICT & Media.

    Lees verder