Voor bijna elke organisatie is het van groot belang: een infrastructuur waar je blind op kunt vertrouwen. Wij regelen het. Of je nu zzp'er bent of een multinational runt.

Van ADSL tot glasvezel; wij hebben een passende aansluiting voor iedere onderneming. Of je nu alleen werkt of met honderd werknemers. Heb jij voor jouw bedrijf deskundig advies nodig over de aanleg en/of de optimalisatie van het draadloze wifinetwerk? Je regelt het binnen een handomdraai bij jouw regionale ICT-leverancier uit Roelofarendsveen. Bekijk onze professionele en bedrijfszekere oplossingen. Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.

 1. Zakelijk internet

  Regel een internetverbinding via jouw regionale ICT-leverancier en je hoeft je nergens zorgen meer over te maken. Van ADSL tot een glasvezelverbinding; alles is mogelijk bij Verdel ICT & Media.

  Lees verder

 2. Ruckus Cloud Wifi

  De vraag naar wifi blijft groeien. Het aantal gebruikers neem toe, meer apparaten zijn verbonden met het draadloze netwerk én de vraag naar meer bandbreedte stijgt. Ruckus Cloud Wifi biedt de oplossing!

  Lees verder

 3. Wireless oplossingen

  Een betrouwbaar wifinetwerk is tegenwoordig een must. Bij Verdel ben je aan het juiste adres voor aanleg, optimalisatie en onderhoud van jouw draadloze netwerk. 

  Lees verder

 4. Netwerkarchitectuur

  Vanwege de gigantische hoeveelheden aan data die tegenwoordig over een netwerk gaan, is de materiaalkeuze en architectuur voor een groot deel bepalend voor de snelheid én veiligheid.

  Lees verder