Xelion Voice over IP

Xelion is een compleet en gebruikersvriendelijk telefonieproduct. De virtuele centrale is eenvoudig te beheren en uit te breiden, zonder extra kosten te maken. We installeren jouw telefooncentrale op een server in de eigen ICT-omgeving of op onze co-locatie.

Veelzijdig communicatieplatform

Xelion is de meest geavanceerde Voice over IP-centrale ter wereld die een totale set aan functionaliteiten heeft, maar je nooit laat verdwalen. Zakelijk bellen, chatten, mailen of smssen. Via de bureautelefoon, smartphone of je PC, op kantoor, thuis én onderweg. Alles is mogelijk en het platform ontwikkelt zich continu. 

Bellen via je computer

Xelion is meer dan alleen het gebruik van een bureautelefoon. Dankzij de intuïtieve applicatie van de zogenaamde softphone, kun je ook bellen via jouw PC, laptop of mobiele telefoon. Bijvoorbeeld door middel van een headset, of als aansturing van je bureautelefoon.

Voordelen

  • Met het 'adressenboek' kun je contacten terugvinden en gesprekshistorie opzoeken.
  • Doorschakelen, gespreksopnames en rapportages zijn met één druk op de knop geregeld.
  • Gebruikers kunnen hun eigen aanwezigheid beheren.
  • Direct via je browser een telefoongesprek starten.

Verkoop, advies en implementatie

Als reseller verkopen wij niet alleen de producten, maar voorzien we je ook in goed advies én zorgen we voor vakkundige implementatie. Laat je verrassen door deze complete communicatieoplossing!

Meer informatie

Heb je behoefte aan meer informatie of een demonstratie? Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail. Bekijk ook: www.xelion.nl