81% van de datalekken wereldwijd wordt veroorzaakt door zwakke wachtwoorden of een zwak beleid rondom wachtwoordbeheer. Bescherm het bedrijf tegen datalekken en cyberdreigingen met een digitale wachtwoordenkluis. Hierdoor hoef je je ook geen zorgen meer te maken over het onthouden van wachtwoorden.

Wachtwoordbeheer

Bij Verdel zijn wij fan van wachtwoordenkluis Keeper, een 'zero knowledge platform'. Dit betekent dat Keeper zelf niet bij jouw wachtwoorden kan, maar wel veilig opgeslagen worden en alleen toegankelijk zijn voor de gebruikers met de juiste rechten. Keeper biedt verschillende tools op ondernemingsniveau voor een snelle en veilige integratie van wachtwoordbeheer. Zo is wachtwoordenkluis Keeper goed voor:

  • Creëren van sterke wachtwoorden
  • Veilig delen en opslaan van wachtwoorden, bestanden en mappen
  • Inzicht in het wachtwoordbeleid en de gevaren via dashboards, rapporten, controles en meldingen
  • Schaalbaar naar ieder bedrijfsformaat
  • Rechtenbeheer op functie voor toegang tot wachtwoorden
  • Bruikbaar op alle devices zoals laptop, tablet en telefoon

Hoe het werkt

Als reseller verkopen wij niet alleen het product, maar voorzien we je ook van goed advies én zorgen we voor vakkundige implementatie. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het verschil tussen een hoofdaccount en de gebruikersaccounts. Of over de koppeling met de 'single sign on'-oplossing van Azure AD. Alle accounts krijgen een rol toegewezen waar bepaalde machtigingen wel of niet aan gekoppeld zijn. Deze accounts delen een gezamenlijke wachtwoordenkluis op bedrijfs- of teamniveau, maar hebben ook allen toegang tot een eigen privé-kluis. 

Meer informatie

Ben je net als ons enthousiast over deze oplossing? Wil je meer weten of heb je een andere vraag over veiligheid? Wij helpen je graag bij het beveiligen van jouw online omgeving. Neem contact met ons op via (071) 331 0184 of stuur een e-mail