Hackertest

Met een hackertest, ook wel pentest of penetratietest genoemd, bekijken we in hoeverre een kwaadwillende hacker kan doordringen in jouw ICT-systemen en welke schadelijke gevolgen dit voor het netwerk of de applicaties heeft. Bij Verdel bieden we je twee verschillende vormen.

Geautomatiseerde hackertest

Met behulp van diverse tools scannen wij jouw netwerk op bekende 'open poorten', bugs en andere technische kwetsbaarheden. Het voordeel van deze methode is dat we voor een laag bedrag per maand een groot aantal testen kunnen uitvoeren.

Handmatige hacktertest

Bij een handmatige hackertest laten we een expert zonder voorkennis (proberen) in te breken op jouw netwerk. Na afloop van de hackertest ontvang je een uitgebreide rapportage van de veiligheidsrisico's en belangrijkste bevindingen. Uiteraard nemen we dit rapport met jou als klant door en gaan we gezamelijk aan de slag met de aanbevelingen. Deze test biedt meer nauwkeurigheid dan de geautomatiseerde variant.

Meer informatie

Hoe groot of klein jouw netwerk ook is, na het uitvoeren van een hackertest weet je precies welke digitale bedreigingen je kunt verwachten. Neem voor passend advies contact op met één van onze experts via (071) 331 01 84.