Betrouwbare firewall

Met een goede firewall bescherm je jouw complete netwerk tegen virussen, wormen, trojans en hackingaanvallen. Verdel biedt diverse firewall-oplossingen op basis van het betrouwbare merk FortiGate.

UTM firewall

De firewalls die wij bieden vallen onder de noemer UTM. Deze term is de afkorting van 'Unified Threat Management' en verwijst naar een multifunctioneel netwerkwerkbeveiligingsapparaat (firewall). Een UTM firewall is in staat om gelijktijdig alle mogelijke beveiligingsservices zoals anti-virus, anti-spyware, anti-spam, content filtering en intrusion prevention & detection toe te passen. Daarnaast scant een dergelijke firewall continue het interne en externe netwerk.

Gecertificeerde experts

Uiteraard bestaan er diverse merken en oplossingen voor (de installatie van) firewalls, maar op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid is FortiGate één van de beste. Daarom hebben we binnen Verdel meerdere gecertificeerde FortiGate-experts rondlopen die jou uitstekend kunnen adviseren én de complete implementatie op locatie verzorgen.

Meer informatie

Wij kijken graag met je naar een passende firewall-oplossing en verzorgen de implementatie bij jou op locatie van A tot Z. Neem voor meer informatie contact met ons op via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.