24/7 zorgeloos en veilig werken op ieder digitaal apparaat. Waar en op welk moment je maar wilt. Dat klinkt ideaal! Wij zorgen dat het werkelijkheid voor je wordt.

Niet alleen grote bedrijven, maar ook gewone burgers zijn regelmatig doelwit van cybercriminaliteit. Dit lijkt een ver-van-jouw-bed-show, maar dat is het niet. Wees net als wij zuinig op gegevens van jezelf en van jouw klanten. Het gevaar is reëel en de gevolgen soms niet te overzien. Onze ICT-specialisten geven je beveiligingsadvies op maat. Van virusscanner tot dagelijks systeembeheer. Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.

 1. Managed Antivirus

  Met onze eigen slimme virusoplossing zijn we de meeste veiligheidsproblemen voor, doordat we waken over jouw apparatuur. Ontdek Managed Antivirus en ga zorgeloos aan de slag.

  Lees verder

 2. Online Anti-spam

  Met onze eigen slimme anti-spamoplossing detecteren en blokkeren we in een vroeg stadium spam op jouw mailserver. Hierdoor zijn werknemers en klanten beschermd tegen ransomware en phishing.

  Lees verder

 3. Managed Device

  Met de complete cloudoplossing Verdel Managed Device monitoren we werkplekken en servers 24 uur per dag. Zo heb je altijd helder inzicht in de prestaties van jouw apparatuur. 

  Lees verder

 4. Back-up

  Data is waarschijnlijk jouw grootste kapitaal, dus wees er zuinig op. Met de back-upoplossingen van Verdel stel je gegevens automatisch veilig en dat geeft een prettig gevoel.

  Lees verder

 5. Hackertest

  Met een hackertest, ook wel pentest of penetratietest genoemd, bekijken we in hoeverre een kwaadwillende hacker kan doordringen in jouw ICT-systemen en welke schadelijke gevolgen dit heeft.

  Lees verder

 6. Betrouwbare firewall

  Met een goede firewall bescherm je jouw complete netwerk tegen virussen, wormen, trojans en hackingaanvallen. Verdel biedt diverse firewall-oplossingen op basis van het betrouwbare merk FortiGate.

  Lees verder

 7. Keeper

  81% van de datalekken wereldwijd wordt veroorzaakt door zwakke wachtwoorden of een zwak beleid rondom wachtwoordbeheer. Bescherm het bedrijf tegen datalekken en cyberdreigingen met een digitale wachtwoordenkluis. Hierdoor hoef je je ook geen zorgen meer te maken over het onthouden van wachtwoorden.

  Lees verder

 8. Phishingsimulatie

  Phishingmails herkennen, dat is nog niet altijd zo gedaan. Test aan de hand van een phishingsimulatie hoe jouw team op een geloofwaardige phishingmail reageert. 

  Lees verder