24/7 zorgeloos en veilig werken op ieder digitaal apparaat. Waar en op welk moment je maar wilt. Dat klinkt ideaal! Wij zorgen dat het werkelijkheid voor je wordt.

Niet alleen grote bedrijven, maar ook gewone burgers zijn regelmatig doelwit van cybercriminaliteit. Dit lijkt een ver-van-jouw-bed-show, maar dat is het niet. Wees net als wij zuinig op gegevens van jezelf en van jouw klanten. Het gevaar is reëel en de gevolgen soms niet te overzien. Onze ICT-specialisten geven je beveiligingsadvies op maat. Van virusscanner tot dagelijks systeembeheer. Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.

 1. MaxFocus-monitoring

  Met de complete cloudoplossing MaxFocus monitoren we werkplekken en servers 24 uur per dag. Zo heb je altijd helder inzicht in de prestaties van jouw apparatuur. 

  Lees verder

 2. Verdel Managed Antivirus

  Met onze eigen slimme virusoplossing zijn we de meeste veiligheidsproblemen voor, doordat we waken over jouw apparatuur. Ontdek Verdel Managed Antivirus en ga zorgeloos aan de slag.

  Lees verder

 3. Back-up

  Data is waarschijnlijk jouw grootste kapitaal, dus wees er zuinig op. Met de back-upoplossingen van Verdel stel je gegevens automatisch veilig en dat geeft een prettig gevoel.

  Lees verder