ICT- en media-kenniscafé

Voor vrijwel iedere onderneming is ICT en media de afgelopen tien jaar ontwikkeld van een stukje gereedschap naar een onmisbaar onderdeel van de organisatie. Daarnaast vinden we het bij Verdel belangrijk dat medewerkers alsmaar werken aan hun eigen kennis, gretigheid en werkmethodiek. Niet door terug te gaan naar de schoolbanken, maar regelmatig kleine stukjes kennis aangereikt te krijgen. Met deze gedachten is het Verdel ICT & Media kenniscafé, kortweg ICT kenniscafé, in het leven geroepen.

Hoe werkt het?

Het ICT kenniscafé organiseren we het liefst bij jou op locatie op een terugkerend moment. Bijvoorbeeld iedere eerste donderdag van de maand van 16:00 uur tot 17:00 uur. Samen gaan we op zoek naar inspirerende thema's die passen bij jouw onderneming en de wensen van het team. Van te voren bepalen we het minimum en maximum aantal deelnemers en vragen we collega's zich in te schrijven voor de sessies. Onderwerpen voor het ICT kenniscafé kunnen zijn:

  • de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft 365;
  • zakelijk gebruik van Facebook of Instagram;
  • de mogelijkheden van Google Analytics;
  • tips & trucs in Microsoft Excel;
  • verstandig omgaan met data-opslag.

Alles geregeld

Maak het jezelf makkelijk en laat de organisatie van het ICT kenniscafé van A tot Z door ons verzorgen. Wij regelen de volledige line-up, beheren de inschrijvingen, regelen de benodigde materialen en zorgen voor een hapje en een drankje. Natuurlijk vergeten we niet om de vergaarde kennis van het team na afloop onder de aandacht te brengen op jouw intranet, website, Facebook-pagina of in de digitale nieuwsbrief.

Meer weten?

Het ICT kenniscafé is een samenwerking tussen ons ICT- en mediateam, waarbij experts van verschillende disciplines hun kennis en ervaring bundelen. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact met ons op via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.


Direct weten wat er binnen onze branche speelt? Neem dan snel een kijkje op onze actualiteitenpagina.