ICT

Een flexibele oplossing voor elke ICT-behoefte

Bereikbaar zijn waar en op welk moment jij dat wilt, de zekerheid dat (persoons)gegevens veilig zijn, op kantoor, thuis of zelfs vanuit je hangmat kunnen werken in de cloud... Elke gebruiker heeft zo zijn of haar specifieke wensen. Onze ICT-experts luisteren goed, zijn op de hoogte van de laatste innovaties en geven advies waar je écht mee geholpen bent. Selecteer het thema van jouw keuze en zie direct wat wij in huis hebben.

 1. Bellen via internet

  Bereikbaar zijn waar en wanneer je maar wilt? Het is mogelijk met onze geavanceerde communicatieoplossingen. Bellen is eenvoudiger en zorgelozer dan ooit!

  Lees verder

 2. Werken in de cloud

  Productief en flexibel werken: thuis, op kantoor of vanuit je hangmat. Met de cloudoplossingen van Verdel ICT & Media kan het. Profiteer van onze jarenlange ervaring.

  Lees verder

 3. Altijd veilig werken

  24/7 zorgeloos en veilig werken op ieder digitaal apparaat. Waar en op welk moment je maar wilt. Dat klinkt ideaal! Wij zorgen dat het werkelijkheid voor je wordt.

  Lees verder

 4. Netwerk- en systeembeheer

  Waar zijn we tegenwoordig zonder goedlopend bedrijfsnetwerk? Precies, nergens. Daarom is periodiek en deskundig beheer ook zo belangrijk. Wij zijn de partij die je zoekt.

  Lees verder

 5. Betrouwbare infrastructuur

  Voor bijna elke organisatie is het van groot belang: een infrastructuur waar je blind op kunt vertrouwen. Wij regelen het. Of je nu zzp'er bent of een multinational runt.

  Lees verder

 6. Werken met SnelStart

  Jouw administratie en facturatie doe je makkelijk en snel in SnelStart. Maar dat is nog niet alles. Het pakket biedt de mooiste uitbreidingen en mogelijkheden tot maatwerk. 

  Lees verder

 7. Advies en consultancy

  We weten allemaal dat ICT heel veel mogelijk maakt, maar welke oplossingen sluiten nou echt aan bij jouw onderneming en werkwijze? Ons advies- en consultancyteam geeft advies waar je écht mee geholpen bent.

  Lees verder

Maak kennis met onze experts

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.