Hulp op afstand

Heb je een eenvoudige hulpvraag? Verleen een van onze medewerkers snel en tijdelijk toegang tot jouw computersysteem. Bijvoorbeeld wanneer: je belangrijke bestanden kwijt bent, er een programma vastloopt of je iets anders tegenkomt waar je echt even een techneut voor nodig hebt. Op deze manier bespaar je tijd én geld.

Meer informatie

Bel (071) 331 01 84 en klik op Windows of Apple in het groene blok om de supportsessie te activeren.

  1. Bel met een van onze experts: (071) 331 01 84
  2. Download hulp op afstand:

Veelgestelde vragen

Ik heb op Windows of Apple geklikt, maar er gebeurt niets?

Zodra je dit doet, download er een klein programma. Dit kun je terugvinden onderin jouw computerscherm, in de map Downloads of Programma’s. Als je hier wederom op klikt, verschijnen er twee codes waarmee je ons de toegang tot de computer verleent. 

Zijn er kosten verbonden aan hulp op afstand?

Voor online hulp rekenen wij ons gebruikelijke tarief wat je van ons gewend bent. In veel gevallen ben je binnen tien à vijftien minuten geholpen. Wij sturen hiervoor achteraf netjes een factuur toe. Heb je bij ons een serviceovereenkomst lopen, dan is deze dienst helemaal gratis!

Hoe gaan jullie om met mijn bestanden en privacy?

Na afloop sluiten we de sessie af en is de toegang ongedaan gemaakt. Hoe wij precies omgaan met jouw persoonlijke gegevens, lees je in de Privacyverklaring.

Kunnen jullie ook langskomen?

Natuurlijk! Als het probleem complexer lijkt dan gedacht, is dat misschien zelfs efficiënter. Uiteraard overleggen we dit eerst met jou, ook als er extra kosten mee gemoeid zijn.

Actualiteiten

Maak kennis met onze experts

Kom langs in het Verdel Expert Center

In de huiskamer van ons bedrijf bieden we jou als gast graag nét dat beetje extra. Je kunt hier terecht voor advies over de beste aankoop, een live demonstratie, de reparatieservice, een kop koffie en soms zelfs een lekker stuk taart.