1. Verdel
  2. Agenda
  3. Studiemiddag: werken met AI
icoon

Studiemiddag: werken met AI

Tijdens deze Studiemiddag duiken we in de theorie van AI. Wat is het en waar komt het vandaan? Daarna gaan we er echt mee werken tijdens een casus. Zo zie je direct hoe je AI toepast in de praktijk. 

Datum

donderdag 29 februari

Tijd

15.00 - 17.00 uur

Locatie

Tech Campus De School

Meld je direct aan

Over de Studiemiddag

We vinden het belangrijk om meer kennis te delen met onze klanten. Om deze reden organiseren we iedere maand een kennissessie over een relevant onderwerp. Dat doen we met het hele bedrijf. Tijdens deze Studiemiddag duiken we in artificial intelligence, AI. 

Deelname is gratis!

Het programma

De Verdel Studiemiddag vindt plaats op iedere laatste donderdag van de maand* in Tech Campus De School. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15.00 uur: inloop en koffie
  • 15.30 uur tot 17.00 uur: kort kennisprogramma van 1.5 uur
  • 17.00 uur: borrel

*Kijk altijd goed naar de datum bij het evenement

Wat komt er aan bod?

Tijdens deze Studiemiddag duiken we dieper in de wereld van AI.

Wat is AI?

We beginnen met de theorie. Wat is AI en waar komt het vandaan? Welke wetten en regels kennen we? En is AI gevaarlijk of is het de toekomst? 

Werken aan een casus

Daarna richten we met elkaar een restaurant op, uiteraard met behulp van AI! In rap tempo tackelen we alle facetten. Wat komt er kijken bij de oprichting van een restaurant, waar moet je allemaal aan denken en hoe kun je AI hiervoor inzetten? 

Aan het woord

Bart Knijnenburg

Bart Knijnenburg

ICT-adviseur

071 - 744 0053
b.knijnenburg@verdel.nl

Kleine, maar vooral grote vraagstukken zoals nieuwe klanten, nieuwe diensten en innoverende projecten. Daar steekt Bart graag zijn energie in!

Mathijs Kas

Mathijs Kas

Managing business consultant

071 - 331 0184
m.kas@verdel.nl

Onze klanten weten wat zij willen bereiken, en onze techneuten kunnen alles maken. Mathijs maakt de vertaalslag van de wens naar de opdracht.