1. Verdel
  2. Agenda
  3. Studiemiddag: samenwerken
icoon

Studiemiddag: samenwerken

Samenwerken met collega's, partners en klanten. In de ruimste zin van het woord. Steeds meer tools helpen jou om dat efficiënt, snel én veilig te doen. Wij nemen je mee door een aantal mogelijkheden.

Datum

woensdag 24 april

Tijd

15.00 - 17.00 uur

Locatie

Tech Campus De School

Meld je direct aan

Over de Studiemiddag

We vinden het belangrijk om meer kennis te delen met onze klanten. Om deze reden organiseren we iedere maand een kennissessie over een relevant onderwerp. Dat doen we met het hele bedrijf. Tijdens deze Studiemiddag leer jij hoe je succesvol samenwerkt. Hoe kun je veilig en snel bestanden delen? En hoe zorg je ervoor dat iedereen binnen één team weet wat er speelt? Maar ook: hybride vergaderen, social media onderhouden en werken aan digitale ontwerpen.

Deelname is gratis!

Het programma

De Verdel Studiemiddag vindt plaats op iedere laatste donderdag van de maand* in Tech Campus De School. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15.00 uur: inloop en koffie
  • 15.30 uur tot 17.00 uur: kort kennisprogramma van 1.5 uur
  • 17.00 uur: borrel

*Kijk altijd goed naar de datum bij het evenement

Wat komt er aan bod?

Tijdens deze Studiemiddag duiken we in bruikbare tools voor succesvolle samenwerkingen.

Microsoft-tools

Ben jij al bekend met Microsoft Teams? De naam zegt het al, maar in dit programma werk je eenvoudig samen in zelf samengestelde teams. Intern én met externe gebruikers. Stefan laat je zien hoe je veilig bestanden kan delen, maar ook hoe je van andere Microsoft-tools gebruik maakt in Teams. Denk bijvoorbeeld aan actielijsten in Planner of een geïntegreerde lijst vanuit Forms.  

Hybride vergaderen

Tegenwoordig vinden heel veel vergaderingen online plaats. Het is niet meer nodig om met iedereen op dezelfde plek te zijn. Ook op afstand gaat vergaderen ons heel goed af. Maar hoe organiseer je zoiets? En wat als een deel van de groep wél met elkaar op één locatie is. Cees vertelt ons in het kort over de mogelijkheden van hybride vergaderen. 

Canva en Coosto

Wil je samenwerken aan een digitaal ontwerp? Of ben je met meerdere personen verantwoordelijk voor de (externe) communicatie van jouw bedrijf? Dan is het fijn om altijd op de hoogte te zijn van wat er ingepland is of moet worden én om verder te kunnen werken aan een eerste opzet van een collega. Ons communicatieteam werkt dan ook dagelijks met ontwerptool Canva en socialmediaplanningstool Coosto. Renee geeft jou een kijkje in deze programma's.

Aan het woord

Cees Vesseur

Cees Vesseur

ICT-adviseur

071 - 744 0053
c.vesseur@verdel.nl

Cees draagt verschillende petten. Van relatiebeheerder tot ICT- en devicespecialist. Hij zorgt ervoor dat jij de totaaloplossing krijgt die je zoekt.

Renee Verbraak

Renee Verbraak

Media- en communicatieadviseur

071 - 744 0054
r.verbraak@verdel.nl

Online zichtbaarheid op de juiste kanalen. Na een goed gesprek met Renee weet je waar jij mee aan de slag moet. Van advies tot volledige ontzorging.

Stefan van Egmond

Stefan van Egmond

Microsoft 365 consultant

071 - 744 0055
s.vanegmond@verdel.nl

Stefan zorgt ervoor dat mensen iedere dag slimmer en fijner werken. Onder andere door een goede inrichting van Microsoft 365 en BI-rapportages.