Coosto is een tool waarmee je gemakkelijk jouw social mediaberichten deelt, je kanalen onderhoudt en de online communicatie over jouw bedrijf monitort. Deze tool omvat alles in één en werkt ideaal voor bedrijven die hun social media serieus nemen.  

“Wist je dat Facebook jouw bericht maar aan 10% van je volgers laat zien? Coosto biedt de optie om het bericht aan de juiste 10% te tonen.” 

Wij helpen je graag bij het instellen van het programma, maar onze creatieve experts staan ook klaar om je te inspireren, te helpen bij de content creatie of het je volledig uit handen te nemen! Er is ontzettend veel mogelijk. Bekijk ons aanbod om te bepalen wat bij jou past.  

Coosto Standaard  

Voor slechts € 30 per maand kan jij zelf aan de slag met deze social mediatool. Berichten inplannen en de kanalen monitoren is nog nooit zo makkelijk geweest!  

Coosto Coach 

Wil je zelf werk maken van jouw social media, maar ontbreken soms de ideeën? Met Coosto Coach kan jij zelf jouw social media inzetten en plannen wij maandelijks een uur in met een van onze communicatieadviseurs om jou te coachen, inspireren of te voorzien van tips. Net waar op dat moment behoefte aan is! Je betaalt voor Coosto Coach € 95 per maand. 

Coosto Hands-on 

Met Coosto Hands-on laat je jouw social media over aan een van onze creatieve experts. Wij voeren wekelijks jouw social media-onderhoud uit en sparren samen over de inhoud. Voor € 300 per maand plannen wij wekelijks een uur voor je uit om jouw social media op te laten bloeien. Een ontzettend handige functionaliteit binnen Coosto is dat je makkelijk samen kunt werken. Zo gaan wij samen aan de slag met deze gave tool.  

Coosto maatwerk 

Natuurlijk is het ook mogelijk om Coosto nét even anders in te steken, zodat onze samenwerking perfect aansluit op jouw wensen. Neem contact op met ons mediateam om te sparren over wat het best bij jouw bedrijf past!  

Overige voordelen 

Naast gemak biedt deze social media tool ook kennis. Als gebruiker heb je toegang tot diverse whitepapers en webinars over social media. Zo kun je jouw kennis uitbreiden en nog succesvoller zijn op social media! 

Meer informatie 

Ben jij benieuwd naar meer informatie omtrent onze mogelijkheden? Wij komen graag met je in contact! Bel met een van onze experts via 071 331 0184 of stuur een e-mail.