Jeugddelta

Jeugdhulp in coronatijd

Het vinden van de juiste hulp is normaliter al een opgave, laat staan in de tijd van COVID-19. Jeugddelta biedt een actueel aanbod van alle jeugdhulp in de regio Holland Rijnland.

Bekijk de website

De uitdaging

Het coronavirus houdt de gemoederen bezig en brengt flink wat veranderingen met zich mee, zo ook voor de jeugdzorg. Praktijk Mees, Garage 2020 en Future Facts wilden hun krachten bundelen om kinderen in de regio Holland Rijnland toch zo snel mogelijk te voorzien van de juiste hulp. Wij mochten met gepaste spoed voor hen aan de slag om een website te ontwikkelen. 

De oplossing

Omdat in deze periode aangepaste zorg aangeboden wordt, is het belangrijk om hier een actueel overzicht van te hebben. Zo realiseerden wij een zoekmachine gebaseerd op Microsoft .NET en Azure om een stabiel platform te creëren. Wanneer bijvoorbeeld de huisarts een cliënt wilt doorverwijzen, vult hij de postcode, leeftijd en gevraagde hulp in. De zoekmachine heeft een koppeling met Google Maps, zodat binnen de juiste straal de gepaste resultaten weergegeven worden. In deze resultaten ziet de doorverwijzer in één oogopslag wat de wachttijden en getroffen coronamaatregelen zijn van de verschillende organisaties en praktijken. De komende periode blijven bezig met het verbeteren van de website. 

Ook een website op maat?

Bel ons mediateam op (071) 744 0054. We denken graag met je mee!

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.