Inzowijs

Begeleiding voor kinderen

Inzowijs is een zorginstelling die begeleiding biedt aan kinderen en jongeren met een psychiatrische stoornis. Ze maakten de overstap naar Microsoft 365 en plukken daar nu de vruchten van.

De uitdaging

Inzowijs werkte in een omgeving waar maar een maximaal aantal gebruikers kon samenwerken. Ook konden bepaalde programma's niet gekoppeld worden aan de online omgeving. De ICT-omgeving moest dus makkelijker en efficiënter worden ingericht. 

De oplossing

Hans Hensen (directeur bij Inzowijs) vertelt: “De introductie van Microsoft 365 heeft voor ons diverse knelpunten opgelost. Zo konden we eerst maar met een maximaal aantal gebruikers samenwerken en konden we bepaalde programma’s niet koppelen. Nu werken we allemaal samen, in één online omgeving. Wat bij ons goed werkt zijn online meetings via Microsoft Teams. We zijn zo in staat om efficiënter te vergaderen, kunnen beter luisteren naar anderen en er is minder afleiding."

Samenwerking

De organisatie wil ook kijken hoe dit voor de eigen dienstverlening toegepast kan worden om de cliënten optimaal online te begeleiden. Wij zijn een samenwerking met Inzowijs aangegaan om hierbij te helpen. Zo kijken we samen wat er nodig is, hebben we persoonlijk contact en bespreken we met elkaar de doelstellingen en mogelijkheden. 

Ook slimmer online samenwerken?

Wil jij net als Inzowijs jouw online omgeving optimaliseren? Of ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden binnen Microsoft 365? Neem contact op met een van onze experts via (071) 331 01 84. 

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.