De Zorgfabriek

Toekomst in de zorg

De Zorgfabriek richt zich op het uitzenden en detacheren van Young Professionals binnen de zorg- en onderwijssector. Wij hielpen deze organisatie aan een nieuwe, toekomstbestendige ICT-omgeving.

De uitdaging

De Zorgfabriek werkte in het verleden met een Remote Desktop/Citrix-omgeving. Deze werd als traag ervaren en voldeed niet aan de toekomstvisie van het bedrijf. Wij gingen aan de slag met een nieuwe ICT-omgeving, met flexibiliteit en schaalbaarheid als belangrijkste vereisten.

De oplossing

Als eerste hebben we de medewerkers van De Zorgfabriek voorzien van krachtige Surfaces en is alle data en e-mail gemigreerd naar de Microsoft Cloud. Met behulp van AzureAD kan de organisatie eenvoudig beheer- en rechtmanagement toepassen. Om te zorgen voor een vliegende start, gaven we hen een training in de tools van Microsoft 365.

Het resultaat

Alle medewerkers van De Zorgfabriek werken in Microsoft 365 op een uniform apparaat, wat ervoor gezorgd heeft dat de werkplekken uitwisselbaar zijn. Ook zijn data en mail op elk moment, op elk gewenst apparaat, beschikbaar. Om de veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen, is multifactor-authenticatie ingesteld.

Advies over jouw ICT-omgeving?

Het advies-en consultancyteam van Verdel vertelt je graag met welke oplossingen jouw organisatie écht geholpen is. Neem contact met ons op voor een afspraak via (071) 331 01 84.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.