Programma Verdel Inspireert

Tijdens Verdel Inspireert op donderdag 9 mei aanstaande laten de Verdellers zien hoe we jou anno 2019 kunnen helpen slimmer, efficiënter én veiliger te werken. Op deze pagina lees je wat we allemaal voor je in petto hebben.

Expertsessie communicatie & samenwerken

Stuur jij jouw collega's een e-mail bij nieuwe ontwikkelingen in het bedrijf? Het kan zo veel makkelijker én interactiever, bijvoorbeeld via Yammer. Of vergader je nog altijd in dat stoffige hok en kom je daar ook nog speciaal voor naar kantoor? Via Teams en Skype overleg je eenvoudig met collega’s en klanten zonder dat daar maar een mailtje aan te pas komt. Collega Marcel praat je bij tijdens zijn sessie 'communicatie & samenwerken'.

Inspirerende lunch

Geen locatie is te gek, geen groep is te groot (of te klein) en geen wens onmogelijk. Dát is het motto van de Bostel Brothers. De broers staan regionaal bekend om hun bijzondere foodconcepts en geven daarmee creatieve invulling aan iedere catering op locatie. Sluit aan bij hun lunch van het heden met een knipoog naar de toekomst, zodat je met een goed gevulde maag kunt deelnemen aan het programma.

Expertsessie veiligheid

Wat zijn de grootste veiligheidsrisico's en hoe kun je je hiertegen wapenen? Is een wachtwoord wel de meest betrouwbare methode om in te loggen? En wat is Multi Factor Authenticatie precies en waarom wil iedereen dit hebben? Collega Lex laat je 9 mei de toekomst en mogelijkheden van veilig werken en authenticatie zien.

Wijnproeverij door Wijn & Thijs

Lokale wijnheld Thijs Brambach, het gezicht achter speciaalzaak Wijn & Thijs, laat je kennismaken met de meest bijzondere wijnen tijdens een heerlijke proeverij. Wat Thijs precies serveert laten we nog even aan de verbeelding over, maar dat deze voorjaarsproeverij een feestje wordt is wel duidelijk.

Themaplein 'Samen slimmer werken'

In het Verdel Expert Center kun je 9 mei terecht voor innovatieve gadgets, de nieuwste producten en mooie oplossingen die wij voor klanten hebben mogen realiseren. Alles staat hierbij in het teken van 'samen slimmer werken'. Hieronder lichten we een tipje van de sluier op.

➤ Praten tegen je apparaten

Over 5 jaar praten we meer tegen onze apparaten, dan tegen onze partners. Spraakbesturing via voice is hot! Collega Lion demonstreert de mogelijkheden.

➤ Plannen in apps

Collega Toon ontwikkelde in slechts enkele dagen een maatwerk applicatie in Microsoft PowerApps voor Kwekerij Meer en Drecht. Hiermee kan de kweker de planning van de teelt nauwkeurig uitstippelen. Toon & Meer en Drecht laten je zien hoe het werkt.

➤ De nieuwste Surfaces

Een mooi en gebruiksvriendelijk apparaat levert blije medewerkers op. Aanmelden met gezichtsherkenning, vergaderen vanuit huis via Skype for Business of videobellen in Teams? Nieuwe cloudoplossingen werken het allerbeste met passende apparaten. Verdeller Cees heeft de nieuwste Surface-modellen in huis gehaald waar je 9 mei flink mee kunt spelen.

Themaplein 'Veiligheid'

De Verdel Bar is de plek waar we samenkomen om te lunchen of een borrel te drinken. Tijdens Verdel Inspireert is dit echter dé place-to-be op het gebied van databeveiliging en veilig werken. Naast de expertsessie van Lex kun je er terecht voor het volgende.

➤ Manage gebruikers en apparaten

Hoe kun je gebruikers en hun apparaten, rechten en data optimaal managen en er zeker van zijn dat alles beveiligingstechnisch juist geregeld is? Microsoft inTune en AzureAD bieden de oplossing. Hoe het werkt? Dat demonstreert Lex je graag. 

➤ Monitor jouw internetverkeer

Dag in dag uit bezoekt je team allerlei websites. Het internet is waarschijnlijk dan ook één van de drukste verkeersaders binnen jouw bedrijf. Wil je het surfgedrag van jouw medewerkers (beter) monitoren? Collega Dick laat je zien wat er allemaal gebeurt op jouw lijn, wat je kunt filteren en waar de veiligheidsrisico's zitten. Kom langs voor een demo FortiGate.

Themaplein 'Social'

In de tent voor ons pand ontvangen we je en kun je terecht voor een hapje en een drankje. Maar is er meer!

➤ Waan je in een andere wereld

Ken je de HoloLens van Microsoft al? Een bril die virtuele projecten in de echte wereld laat zien. Kom 'm 9 mei uitproberen! De Social Brothers vertellen je alles over de (toekomstige) mogelijkheden van deze wonderbril.

➤ Jouw communicatie inzichtelijk

Jouw team belt zo'n beetje de hele dag met klanten, partners of leveranciers. Inzicht in het belgedrag heb je als manager of eigenaar echter nauwelijks. Maar wist je dat je deze gegevens met behulp van CC BI Connect en Microsoft PowerBI gemakkelijk kunt uitlezen? Ontdek verrassende inzichten en patronen! Collega Erik en onze partner CC Experts laten het je zien.

➤ Ontmoet het team

Benieuwd achter het gezicht van de stem die je altijd aan de telefoon hebt? Of loop je al even met een prangend ICT- of mediavraagstuk dat je met een expert wil overdenken? Tijdens Verdel Inspireert is een groot deel van ons team te vinden in de tent voor jouw ICT- of mediauitdaging. Gewoon even bijpraten is natuurlijk ook erg gezellig.

Inschrijven? 

Dat kan heel gemakkelijk en snel via onderstaande button. Tot de 9e!

Schrijf je direct in