Zaterdagmedewerker Expert Center

Voor het Verdel Exper Center zijn we op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie adviseer je klanten bij de aankoop en het gebruik van het juiste digitale apparaat of een clouddienst. Daarnaast ben je in staat om technische problemen op te lossen en (kleine) reparaties uit te voeren. Je gaat ook aan de slag met eerstelijns support calls, bijvoorbeeld het herstarten van een server, resetten van een gebruiker of draaien van updates. Veel Verdellers zijn hier ooit begonnen naast hun studie, dus er is volop mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Te beginnen bij een gevarieerde baan waarin je techniek, commercie en advies combineert!

Wat is jouw profiel?

  • Je hebt interesse om je eerste stappen te zetten op zakelijk ICT support.
  • Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend en je zoekt altijd naar de beste oplossing.
  • Je werkt in een team, dus samenwerken en elkaar helpen waar nodig vind je belangrijk.
  • Jouw communicatieve vaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.
  • Ervaring is geen vereiste.

Ons aanbod

Heb jij verstand van en affiniteit met ICT en media, help je bezoekers van het Expert Center graag écht verder en vind je klantcontact leuk? Wij bieden je een afwisselende baan in een jong en gezellig team met de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Meer informatie

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan vandaag nog! Vul het onderstaande formulier in of bel Barry Verdel op (071) 331 01 84 voor meer informatie over de vacature.  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer direct op deze vacature

Upload een pdf of Word document (doc/docx), maximale grootte: 3MB