Stage marketing & communicatie (fulltime)

Het mediateam van Verdel is per september 2019 op zoek naar een stagiair(e) marketing en communicatie. Tijdens deze meeloopstage help je media- en communicatieadviseurs Sharon en Joyce met de redactie en productie van online en offline communicatieuitingen voor de meest uiteenlopende klanten in het mkb.

Wat ga je doen?

Het schrijven en redigeren van SEO-vriendelijke teksten, het opzetten, bijhouden en adverteren op diverse social media-kanalen, het opmaken van digitale nieuwsbrieven en het begeleiden van foto- en videoproducties. Het komt allemaal aan bod tijdens deze supergevarieerde stage. Heb je zelf een goed idee? We horen het graag!

Wat is jouw profiel?

  • Je zit in het derde leerjaar van een relevante hbo-opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.
  • Je bent niet bang om 101 dingen tegelijk te doen, stressbestendig en verrast ons met jouw creatieve ideeën. 
  • Je hebt affiniteit met nieuwe media, video en fotografie.
  • Enige ervaring met online marketing of copywriting is een pre.

Ons aanbod

Word jij blij van online media, zoek je de nieuwste trends graag tot op de bodem uit en ben je leergierig? Wij bieden je een afwisselende stageplek voor minimaal 32 uur per week in een jong en gezellig team voor een periode van +/- 5 maanden. Je bent vanaf dag één onderdeel van het team en krijgt eigen klanten en verantwoordelijkheden. Uiteraard heb je daarnaast voldoende tijd om te werken aan jouw studieopdrachten. Bij Verdel vinden we, naast hard werken, ontspanning erg belangrijk. Op vrijdag sluiten we de week af met een borrel. Daarnaast gaan we regelmatig op stap met het hele bedrijf.

Over Verdel

Sinds Verdel PC Partner op 1 januari 2000 het levenslicht zag, is er nogal wat veranderd. We groeiden uit tot een ambitieus ICT- en mediabedrijf waar inmiddels zo’n 50 enthousiaste experts rondlopen. Op de afdeling Media helpen we ondernemers met de verbetering van hun online presentatie in de breedste zin van het woord. Een helder plan, een mooi ontwerp, de technische ontwikkeling of het dagelijks onderhoud van een applicatie, website, winkelsysteem of Instagrampagina. Lees meer over Verdel ICT & Media of bekijk alvast jouw toekomstige collega's.

Meer informatie

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan vandaag nog! Vul het onderstaande formulier in of bel Barry Verdel op (071) 331 01 84 voor meer informatie over de vacature.

Reageer direct op deze vacature

Upload een pdf of Word document (doc/docx), maximale grootte: 3MB