Solutions consultant (fulltime)

Voor ons ICT-team zijn we op zoek naar een solutions consultant. Iemand die met zijn of haar brede kennis en wil om te optimaliseren collega's helpt met lastige vraagstukken, projectbegeleiding en technisch ontwerp. Doorgrond jij de nieuwe manier van werken en wil je de lat hoog leggen om onze diensten en producten nóg beter te maken? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

In deze rol ligt de focus op techniek en de ontwikkeling hiervan binnen het ICT-team. Naast het trainen en adviseren van collega's en mkb-klanten (met >50 werkplekken), zul je een deel van je tijd spenderen aan research en development. Hierbij ga je veelal zelfstandig te werk, maar zal je ook regelmatig sparren met collega’s.

Wat is jouw profiel?

  • Je hebt een diepgaande kennis over en ervaring met onderwerpen als cloud/Azure, Office 365 en veiligheid.
  • Je bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van ICT.
  • Je hebt een sterke, eigen visie en de wil om te optimaliseren.
  • Je bent gewend om zelfstandig en projectmatig te werken.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een flexibele, collegiale werkhouding.

Ons aanbod

Binnen ons ambitieuze en gezellige bedrijf bieden we je de ruimte om nog beter te worden in wat je al kunt. Uiteraard beschik je in deze functie over een auto, telefoon en notebook van de zaak. Lees meer over Verdel.

Meer informatie

Wil jij het verschil maken en waardering voelen voor je werk? Dan zijn we op zoek naar jou! Vul het onderstaande formulier in of bel Barry Verdel op (071) 331 01 84 voor meer informatie over de vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer direct op deze vacature

Upload een pdf of Word document (doc/docx), maximale grootte: 3MB