Bedrijfspresentatie

Presenteer jouw bedrijf, product of dienst met een inspirerende PowerPoint, Prezi of Sway. Wij helpen je met plezier bij de creatie, zodat jij je kunt richten op de voorbereiding. Met een verzorgde bedrijfspresentatie breng je jouw activiteiten of jaarcijfers tijdens een event, vergadering of pitch professioneel over aan een publiek. Graag brainstormen we van tevoren met jou over indeling, inhoud en (huis)stijl. Ook voor de montage van presentatieschermen of digiborden kun je bij ons terecht.

PowerPoint

PowerPoint wordt al jaren gebruikt voor presentaties. Dit Microsoft-programma is zeer geschikt voor het creëren van een overzichtelijke en complete presentatie met beeld, video en tekst. Een groot voordeel is de ruime keuze aan grafieken en tabellen. Erg handig voor de weergave van financiën, berekeningen en cijfers.

Prezi

Prezi is een relatief nieuwe tool voor het maken van presentaties. Wij zijn enthousiast! Het is vloeiend, dynamisch en visueel wat aantrekkelijker dan PowerPoint. Met het online programma laat je jouw kijkers een geheel zien met de helicopterview en zoom je eenvoudig in en uit op details.

Sway

Sway is een nieuwe applicatie van Microsoft waarmee je gemakkelijk interactieve rapporten, persoonlijke verhalen, presentaties en nieuwsbrieven maakt én deelt. Dankzij de ingebouwde ontwerpoptie ziet alles wat je maakt er origineel en tot in de puntjes verzorgd uit. Je kunt een presentatie eenvoudig delen met iedereen die een Microsoft-account heeft.

Meer informatie

Heb je hulp nodig bij jouw digitale presentatie? Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.