Magento-webshop

Magento is het meestgebruikte open source webshoppakket in Nederland; een bewezen e-commerceplatform met grote voordelen. Op zoek naar een mooi en gebruikersvriendelijk winkelsysteem met een goede orderafhandeling, duidelijke rapportages en uitgebreid artikelbeheer? Lees snel verder.

Alle kennis onder één dak

Verdel heeft alle kennis in huis om een Magento-webshop volledig af te stemmen op jouw wensen. Geen idee welke functionaliteiten passen bij jouw bedrijf, producten en/of doelgroep? Wij denken graag met je mee over de juiste strategie en inhoud en zorgen voor een mooie (maatwerk)oplossing.

Design

Een goede webshop hangt nauw samen met het juiste design. Onze webdesigners zorgen voor een ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en huisstijl. Hierbij houden wij altijd het doel en de doelgroep voor ogen. Voordat we met de implementatie van het ontwerp aan de slag gaan, zitten we graag met je om tafel om dit te bespreken en waar nodig aan te scherpen.

Webshopontwikkeling

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag met de bouw en de ontwikkeling. Als klant betrekken we je nauw bij dit proces. Magento is een open source systeem. Dit betekent dat webdevelopers regelmatig tips en verbeteringen kunnen aandragen. Onze deskundige backend developers maken dan ook gebruik van de nieuwste technieken, features en modules. Verdel ICT & Media zorgt er, indien gewenst, voor dat een shop beschikt over een responsive design zodat de content ook op mobiele apparaten netjes wordt weergegeven.

Zoekmachineoptimalisatie

Door jarenlange ervaring in bouwen en ontwerpen, weten we dat goed vindbaar zijn in organische zoekresultaten vandaag de dag erg belangrijk is. Door onze hulp aan te bieden bij het schrijven van vindbare webteksten zorgen we ervoor dat jouw online winkel beter scoort in zoekmachines.

Geschikt voor grote en kleine bedrijven

Van zzp’er tot manager van een groot bedrijf: voor elke branche en elk budget hebben wij een passende oplossing. Magento heeft daarnaast een breed scala aan modules en is eenvoudig uit te breiden om zo te voldoen aan jouw specifieke wens.

Meer informatie

Ook aan de slag met een praktische en moderne Magento-webshop? Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.