Wij zijn specialist in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van jouw professionele webshop op maat. Dit doen we met bewezen winkelplatformen. Benieuwd naar onze aanpak?

Bij Verdel hebben we alle kennis in huis om een winkelsysteem volledig af te stemmen op jouw wensen. Geen idee welke functionaliteiten passen bij jouw bedrijf, producten en/of doelgroep? Ons mediateam denkt met je mee over de juiste strategie, techniek, inhoud en zorgt voor een online winkel waar je met recht trots op kunt zijn. We maken graag kennis met je! Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.

 1. Magento-webshop

  Magento is het meestgebruikte open source webshoppakket in Nederland; een bewezen e-commerceplatform met grote voordelen. Op zoek naar een mooi en gebruikersvriendelijk winkelsysteem?

  Lees verder

 2. Responsive webdesign

  Welk digitaal apparaat de bezoeker ook gebruikt, je wilt dat jouw webwinkel er goed en mooi uitziet. Responsive design is een moderne techniek die dit mogelijk maakt.

  Lees verder

 3. Vindbare webteksten

  Het neerzetten van een nieuwe webshop is veel werk. En dan moeten er ook nog lekker leesbare, zoekmachinevriendelijke teksten in. Roep ons mediateam in voor deskundige hulp!

  Lees verder

 4. Serviceabonnement

  Een webshop is een zeer belangrijk verkoopinstrument. Sluit een serviceabonnement bij ons af en zorg dat jouw Magento-winkel veilig, bereikbaar en up-to-date is. 

  Lees verder