Office 365

Thuis of op kantoor, van telefoon tot desktop en alle apparaten daar tussenin: Office 365 biedt de tools waarmee je het werk gedaan krijgt. 

Teamwork staat centraal

Efficiënt samenwerken staat voorop bij Office 365. Maak documenten met anderen, sleutel er samen aan en zorg dat iedereen up-to-date blijft met gedeelde notitieblokken. Houd contact met collega's en bekenden via de nieuwste mobiele apps die zowel draaien op Windows-, Android- als Apple-devices.

Office gaat met je mee

Vanuit jouw kantoor of favoriete café blijf je continu via alle apparaten op de hoogte van wat belangrijk is. Je werkt in de cloud en welk device er ook wordt opgestart, de Office-apps gaan gewoon door waar je gebleven was. Op deze manier hoef je nooit iets te missen.

Waarom Office 365 via Verdel?

  • We zijn Gold Cloud Partner en onze in-house, Nederlandse experts voorzien jou van een professioneel advies op maat.
  • Zowel telefonisch als in het Verdel Expert Center kun je zes dagen per week terecht voor support.
  • Wij typen niet alleen simpelweg de licentiecode voor je in, maar zorgen ook voor (hulp bij) inrichting van de online applicaties.
  • Je schaft een flexibel, maandelijks opzegbaar abonnement aan vanaf € 3,40 exclusief btw per maand.

Meer informatie

Office 365 is al geschikt vanaf één werknemer. Je maakt online eenvoudig gebruik van onder andere Microsoft Outlook, Office, SharePoint, Yammer en Skype for Business. Benieuwd welk zakelijk abonnement het beste bij jouw situatie past? Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.