Hosted Exchange

Altijd, overal en via welk platform dan ook gebruikmaken van jouw e-mail, agenda en contacten? Verdel ICT & Media weet precies wat jij nodig hebt! Hosted Exchange biedt volledig beheerde, schaalbare en veilige oplossingen om jouw e-mailomgeving professioneel te organiseren. Ideaal voor zzp'ers en grote ondernemingen.

De voordelen

Een dienst direct “uit de muur”, geen investeringen in servers en implementatiewerkzaamheden, geen zorgen omtrent back-up, geen investeringen in onderhoud en beheer van hardware en licenties. Hosted Exchange is gebaseerd op het beproefde Microsoft Exchange-platform dat geavanceerde agenda-, contact- en mailfunctionaliteiten biedt en compatibel is met een groot scala aan telefoons en programma’s. 

Hoe het werkt?

De online dienst wordt per gebruiker en mailbox aangeboden, waardoor eenvoudige uitbereiding van gebruikers of mailboxen mogelijk is. Met Hosted Exchange zijn jouw mails, contacten en agenda altijd beschikbaar en benaderbaar via diverse apparatuur, zoals: smartphone, tablet, Microsoft Outlook of internetbrowser. Alle gegevens worden in beveiligde datacentra opgeslagen en er wordt dagelijks een back-up gemaakt. 

Meer informatie

Wil jij ervan verzekerd zijn dat jouw data uitsluitend is opgeslagen in Nederland? Dat kan met Hosted Exchange. Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.