Productief en flexibel werken: thuis, op kantoor of vanuit je hangmat. Met de cloudoplossingen van Verdel ICT & Media kan het. Profiteer van onze jarenlange ervaring.

Continu, op elke plek en met elk apparaat kunnen (samen)werken is helemaal van deze tijd. Maar wat de buurman prettig en belangrijk vindt, geldt niet per se voor jou. Wij vullen jouw specifieke behoefte aan een oplossing goed, snel en compleet in. Mét een berg aan expertise en zonder verrassingen achteraf: je weet van tevoren precies wat de kosten zijn. Bekijk ons aanbod of kom langs voor een kop koffie. Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.

 1. Microsoft 365

  Thuis of op kantoor, van telefoon tot desktop en alle apparaten daar tussenin: Microsoft 365 biedt de tools waarmee je het werk gedaan krijgt. Teamwork staat hierbij altijd centraal.

  Lees verder

 2. Microsoft 365 inspiratiesessie

  Weten wat Microsoft 365 jouw organisatie en medewerkers kan bieden? Tijdens een inspiratiesessie laten we je kennismaken met de verschillende tools en mogelijkheden.

  Lees verder

 3. Microsoft 365 back-up

  Wist je dat Microsoft niet verantwoordelijk is voor eventueel dataverlies in de 365-cloud? Wij helpen je met een veilige, externe kopie van jouw data en een beveiligingsbeleid.

  Lees verder

 4. Microsoft Azure

  Dankzij Azure zijn diverse slimme computingservices, zoals servers, opslag, databases, netwerkfuncties, software en analysefuncties, beschikbaar via de cloud. Wij sommen de voordelen voor je op.

  Lees verder

 5. Compleet Ontzorgde Werkplek

  Ben je een zzp'er of MKB-ondernemer met 1, 2 of 3 flexibele werkplekken? En wil je graag gebruikmaken van professionele faciliteiten tegen een gunstig tarief? Check de Compleet Ontzorgde Werkplek.

  Lees verder

 6. Verdel Cloudscan

  Waar ook ter wereld werken met e-mail, data en zelfs telefonie kan vanuit de cloud. Doe de Verdel Cloudscan en kom erachter of jouw organisatie eigenlijk wel voorbereid is op deze werkwijze.

  Lees verder