Waar zijn we tegenwoordig zonder goedlopend bedrijfsnetwerk? Precies, nergens. Daarom is periodiek en deskundig beheer ook zo belangrijk. Wij zijn de partij die je zoekt.

Jouw (vaste) netwerkexpert zorgt voor het monitoren en uitbreiden van de bestaande infrastructuur. Dit gebeurt op afstand, maar vooral op locatie. Hoe vaak we dit doen, beslissen we samen. Ad hoc, wekelijks, maandelijks of één keer per halfjaar? Het is allemaal mogelijk. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren of sluit een beheerovereenkomst af voor een stukje extra zekerheid. Het liefste geven wij je persoonlijk advies met een verse kop koffie erbij. Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.

 1. Serviceovereenkomsten

  Wil je een stukje extra zekerheid en regelmaat in het onderhoud van jouw ICT-omgeving? Sluit dan een beheerovereenkomst of Service Level Agreement bij ons af. 

  Lees verder

 2. MaxFocus-monitoring

  Met de complete cloudoplossing MaxFocus monitoren we werkplekken en servers 24 uur per dag. Zo heb je altijd helder inzicht in de prestaties van jouw apparatuur.

  Lees verder

 3. Back-up

  Data is waarschijnlijk jouw grootste kapitaal, dus wees er zuinig op. Met de back-upoplossingen van Verdel stel je gegevens automatisch veilig en dat geeft een prettig gevoel.

  Lees verder

 4. Sierteeltsoftware AntEater

  Verdel is al jarenlang dealer van AntEater, specifiek bedoelt voor de sierteelt. Hiermee ondersteunen we de lokale gebruikers van EAB (Elektronische Aanvoer Brief)-software.

  Lees verder