Waar zijn we tegenwoordig zonder goedlopend bedrijfsnetwerk? Precies, nergens. Daarom is periodiek en deskundig beheer ook zo belangrijk. Wij zijn de partij die je zoekt.

Jouw (vaste) netwerkexpert zorgt voor het monitoren en uitbreiden van de bestaande infrastructuur. Dit gebeurt op afstand, maar vooral op locatie. Hoe vaak we dit doen, beslissen we samen. Ad hoc, wekelijks, maandelijks of één keer per halfjaar? Het is allemaal mogelijk. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren of sluit een beheerovereenkomst af voor een stukje extra zekerheid. Het liefste geven wij je persoonlijk advies met een verse kop koffie erbij. Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.

 1. Back-up

  Data is waarschijnlijk jouw grootste kapitaal, dus wees er zuinig op. Met de back-upoplossingen van Verdel stel je gegevens automatisch veilig en dat geeft een prettig gevoel.

  Lees verder

 2. Managed Device

  Met de complete cloudoplossing Verdel Managed Device monitoren we werkplekken en servers 24 uur per dag. Zo heb je altijd helder inzicht in de prestaties van jouw apparatuur.

  Lees verder

 3. Managed Print Service

  Met de Managed Print Service van Brother kun je de controle en efficiency van je printer(s) verbeteren en de printkosten drastisch verlagen. Bij Verdel zijn we fan van deze slimme printoplossing.

  Lees verder

 4. Montage multimedia

  Wij voorzien jou graag in een totaaloplossing. Naast de installatie van bedrijfsnetwerken en levering van hard- en software, voeren we ook bekabelings- en montagewerkzaamheden uit.

  Lees verder

 5. Second opinion

  Twijfel je over de snelheid, betrouwbaarheid of veiligheid van jouw bestaande bedrijfsnetwerk? Ons team van experts zorgt graag voor een vrijblijvende en eerlijke second opinion. 

  Lees verder

 6. Serviceovereenkomsten

  Wil je een stukje extra zekerheid en regelmaat in het onderhoud van jouw ICT-omgeving? Sluit dan een beheerovereenkomst of Service Level Agreement bij ons af. 

  Lees verder