Narrowcasting

Narrowcasting is het tonen van doelgroepspecifieke informatie op een bepaalde locatie en een bepaald tijdstip. Realiseer jouw persoonlijke narrowcasting via Verdel ICT & Media. Met eigen apparatuur, bijzondere presentaties en zonder peperdure abonnementen. 

Onze narrowcastdienst

Narrowcasting is gebaseerd op een cloudplatform waarin presentatieschermen eenvoudig en centraal aangestuurd worden en waarop je zelf een professionele presentatie kunt maken. Of het nu gaat om 1 of 1000 schermen, jouw presentatie is centraal via het internet te beheren. De oplossing komt voort uit de nieuwste HTML5-technieken wat direct zorgt voor een grote compatibiliteit bij spelers, schermen of PC’s. 

Alle eigenschappen op een rijtje

  • Centraal beheren van presentaties via internet die direct naar het scherm worden toegestuurd.
  • Een cloudproduct; dus geen onderhoud aan de dienst en regelmatig updates.
  • Het maken, onderhouden, plannen en plaatsen van presentaties vindt plaats via een eenvoudige website die overal toegankelijk is.
  • Eenvoudig gebruik van MasterPages, templates en voorbeelden zorgen voor een professionele opzet in korte tijd.
  • Geavanceerde mogelijkheden wat betreft het beheer van monitoren door groepen aan te maken, locaties in te geven en ondersteuning voor verschillende resoluties.
  • Geschikt voor HTML5 compatible apparaten, maar ook een regulier PC of notebook is inzetbaar om presentaties weer te geven.
  • Licentiemodel per apparaat, geschikt voor een of meer apparaten en zeer schaalbaar.

Meer informatie

Naast narrowcasting kun je bij ons ook terecht voor de benodigde schermen en de montage hiervan, instructie en ondersteuning bij het gebruik van de oplossing óf de ontwikkeling van een mooi vormgegeven presentatie. Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.