Digitotaal

Sinds 2016 voeren wij het verkoopconcept Digitotaal; een zeer krachtige, landelijke formule. Uitsluitend Nederlandse ICT-winkels met hoge kwaliteitsnormen, bewezen bestaansrecht en gedreven door enthousiaste ondernemers mogen dit voeren. 

De voordelen van Digitotaal

Bij Verdel blinken we uit in het zorgen voor een optimale gebruikersbeleving, het geven van persoonlijke aandacht en een maatwerkadvies waar jij écht iets aan hebt. Digitotaal is vooral gericht op het aanbieden van mooie devices. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • spectaculaire aanbiedingen;
  • services als het verzekeren van apparatuur tegen schade of diefstal;
  • het bieden van een erkend repair- en/of servicecenter;
  • uitgebreide demomogelijkheden van tablets, notebooks, PC's en alles op het gebied van gaming;
  • maar ook van clouddiensten als Office 365, Nomadesk en online back-upoplossingen voor jouw compleet ontzorgde werkplek;
  • een dynamisch en compleet assortiment met sterke merken.

Het Verdel Expert Center

Geïnspireerd op het Verdel Expert Center komen er steeds meer andere vestigingen in de vorm van Digitotaal Expert Centers. Samen met Digitotaal hebben wij gewerkt aan dit innovatieve concept bedoeld voor ICT-partijen die een compleet pakket clouddiensten leveren en waarbij een team experts (telefonische) gebruikersondersteuning biedt. Wij hebben de werkwijze en winkelinrichting neergezet en het assortiment, de marketingondersteuning en langetermijnstrategie zullen we met elkaar (blijvend) doorontwikkelen. Onze vestiging dient dus als hét voorbeeld voor andere Digitotaal Expert Centers, zowel nu als in de toekomst. Hier zijn we ontzettend trots op!

Meer informatie 

Door deze samenwerking leggen we de lat voor onszelf nóg hoger. We bieden je een totaalpakket van user en device 'wellness' in de huiskamer van ons bedrijf. Je ziet het Digitotaal-logo daarom regelmatig terug in de huis-aan-huis-folder, op onze website, social media en gevelreclame. Vragen? Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.