Zorgeloos werken met een totaalbundel van Acer

Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is Acer een ontzettend populair merk. Ook bij Verdel zijn we fan. Daarom hanteren we de hele maand oktober mooie acties rondom dit merk. Kom langs en ontdek het zelf! Een Acer-notebook, tablet, desktop of een bijpassende accessoire... in het Verdel Expert Center ben je voor dit alles aan het juiste adres.

Alles-in-één bundel

Op zoek naar een fijne notebook die zowel onderweg als op jouw (thuis)kantoor prettig in gebruik is? Met de Acer TravelMate P2 kan het allemaal! Deze laptop is klein en robuust en met behulp van de docking en één of twee monitoren breid je hem eenvoudig uit tot een zeer complete werkplek. 

Acer TravelMate P2510

Zeer krachtige laptop met i5-proccesor, ideaal voor mobiele gebruikers.
Prijs: € 649 incl. btw. 

 

+ 2x monitor

In hoogte verstelbare monitor. Voor een geweldige, visuele ervaring.
Prijs per stuk: € 159 incl. btw. 

 

+ docking station

Voor een makkelijke en snelle verbinding tussen je laptop en alle randapparatuur.
Prijs: € 169 incl. btw. 

 

Bundelprijs: € 1136 incl. btw

Bekijk productspecificaties

Word Verdel VIP

Wil je er zeker van zijn dat je altijd en overal lekker kunt werken op jouw Acer-set? Word Verdel VIP en profiteer van de vele voordelen! Onze experts helpen je direct met gebruikersvragen, advies en eerstelijnsondersteuning. Lees meer

Zelf uitproberen?

Deze fijne totaalbundel staat de hele maand oktober opgesteld in het Expert Center. Je bent van harte welkom om hem zelf uit te proberen. Ben je qua prestaties, uitstraling, mogelijkheden of prijs op zoek naar nét iets anders? Eén van onze collega's helpt je graag een passende keuze te maken. Je bent zes dagen per week welkom op Veenderveld 32 in Roelofarendsveen.


Geplaatst op 1-10-2018 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten