Zo geniet je als ondernemer zorgeloos van de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur. De tijd van samenzijn met vrienden en familie, lekker eten en cadeautjes. Bezorgt de decemberperiode jou als ondernemer juist veel stress? Met behulp van deze tips kun je zorgeloos genieten van de (vrije) feestdagen.

Out-of-office

Natuurlijk weet je dat het slim is om je out-of-office reply aan te zetten wanneer je vrij bent. Maar heb je ook gedacht aan het vermelden van de aangepaste openingstijden op jouw website? Google, en op social media? Zo voorkom je dat klanten en relaties voor een gesloten deur staan. Tot slot bestaan er diverse tools waarmee je jouw social media-berichten kunt inplannen. Zo heb je er weken geen omkijken naar. Hulp nodig? Onze communicatieadviseurs nemen het werk graag voor je uit handen.

''Hallo, wij zijn er even niet''

Maak je gebruik van een Voice over IP-oplossing? Ook dan kun je klanten op diverse manieren wijzen op jouw aangepaste openingstijden. Laat in de welkomstboodschap blijken welke dagen je gesloten bent, en pas de tijden aan waarop men je kan bereiken.

Bepaal jouw online doelen voor 2020

Als ondernemer heb je ongetwijfeld nagedacht over jouw doelen voor het nieuwe jaar. Wil je meer websitebezoekers? Een nieuw product op de markt brengen? Of jouw bedrijf aantrekkelijker positioneren voor potentiële medewerkers? Ons team communicatie-experts schiet je graag te hulp. Samen maken we een concreet aanvalsplan om jouw (online) doel te bereiken. Wanneer je jouw vraagstuk dit jaar nog bij ons neerlegt, kun je het nieuwe jaar gericht aan de slag.

Slim inzetten van ICT

Welke ICT-oplossingen sluiten aan bij jouw onderneming en werkwijze? Ons advies- en consultancyteam geeft advies waar je écht mee geholpen bent. Door het organiseren van inspiratiesessies en trainingen ontdekken we samen welke tools je kunt inzetten om nog slimmer en efficiënter te werken. Maak jouw goede voornemens direct waar en start 2020 met een kennissessie van Verdel.


Geplaatst op 27-11-2019 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten